Меню
0
Новини

Дебют на всесезонни гуми Vredestein за електрически автомобили

Apollo Tyres обяви пускането през декември на новия модел гуми Vredestein Quatrac Pro EV, който ще бъде първата в Европа специализирана всесезонна гума за електромобили. Новата гума е специално проектирана да разшири обхвата на акумулаторните електрически превозни средства и хибриди, както и да осигури отлично сцепление при всякакви условия, включително лед и сняг.

Компютърни симулации и програма за тестване в реалния свят потвърждават, че новата EV -гума на Vredestein осигурява превъзходни нива на сцепление, ниско съпротивление на търкаляне и по-лека конструкция, произвежда по-малко шум, осигурява по-комфортно возене и съкращава спирачния път. Vredestein Quatrac Pro EV е проектирана да произвежда по-малко CO2 по време на производството си, допринасяйки за цялостно намаляване на въглеродните емисии през целия жизнен цикъл на гумата.

Всесезонната EV- гума е напълно сертифицирана по най-високите индустриални стандарти за всесезонни гуми, което й позволява да носи маркировката 3PMSF на страничната стена, потвърждаваща способността и да работи при зимни условия.

Vredestein Quatrac Pro EV има редица нови дизайнерски характеристики, специфични за EV гумите.

Новата всесезонна гама за електрически превозни средства ще се произвежда в две европейски производствени съоръжения на Apollo Tyres: в Енсхеде (Холандия) и Гьонгиосалас (Унгария).

Споделете в:
Още новини
img 2.12.2022 НЕОБХОДИМИ ЛИ СА ВЕРИГИТЕ ЗА СНЯГ?

Веригите за сняг осигуряват на автомобила ви достатъчно сцепление, за да преодолее заснежена, кална или заледена настилка. 

img 25.11.2022 Anyline разработи скенер за измерване дълбочина на протектора

Австрийската компания Anyline представи приложение за измерване на дълбочината на протектора.

img 18.11.2022 Какво е хомологация на гума и какво значение има?

„Хомологация“ е технически термин, прозлизащ от гръцката дума homologeo (ὁμολογέω) – “съгласявам се”.

img 11.11.2022 Дебют на всесезонни гуми Vredestein за електрически автомобили

Apollo Tyres обяви пускането през декември на новия модел гуми Vredestein Quatrac Pro EV, който ще бъде първата в Европа специализирана всесезонна гума за електромобили.