Меню
0
Новини

GITI ПУСКА НОВА ЛЯТНА ГУМА GT RADIAL SPORTACTIVE 2 С 10-15 % ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОКРА НАСТИЛКА

Около 15% подобрение при спиране на мокра настилка и 10% е подобрението при управление на мокра настилка и устойчивост на аквапланинг. Това са показателите, характерни за новата  UHP гума от Giti Tire- GT Radial SportActive 2.

Подобренията в поведението на новата гума  спрямо оригиналния GT Radial SportActive също показват 5% увеличение на потенциала за пробег,  и нисък външен шум от едва 69 db.

Впечатляващите разработки показват, че евроетикета на гумата има клас A на сцепление на мокра повърхност в цялата гама, а съпротивлението при търкаляне варира от клас B до клас E.

GT Radial SportActive 2 първоначално ще се предлага в 14 размера за джанти от 16-20 ”, ширина на профилите от 205-275, размери на серията от 35-55 и  индекси на скоростта W или Y.

Някои специфични за превозното средство гуми ще носят SUV маркировка на страничната стена, за да покажат своята специализация.

Гумите са предназначени за автомобили от сегменти C, D и E и SUV със спортна ориентация, като VW Golf и Ford Focus, Mercedes C Class, BMW 3 series и VW Passat и Audi A6 и Mercedes E Class.

GT Radial SportActive 2 е проектирана да осигури прецизен контрол с превъзходно сцепление на мокра и суха повърхност, дълготраен пробег и уверено шофиране.

Източник: GT Radial

Споделете в:
Още новини
img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .

img 29.01.2024 Goodyear представя новата всесезонна гума за електромобили- ElectricDrive 2

Goodyear Tire & Rubber представи нов модел всесезонни гуми Goodyear ElectricDrive 2.