Меню
0
Новини

Giti Tire разширява стандартните размери за VW Crafter

Giti Tire осигури допълнителни размери гуми за монтаж и оригинално окомплектоване на VW Crafter. Избрани са гумите GitiVanHD1, които се предлагат в размери 235/65 R16 C115/113R и 205/75 R16 C113/111R.

Гумите GitiVanHD1 са изработени от последно поколение каучукова смес за добро сцепление с мокра настилка и голям пробег, подсилена конструкция на страничната стена и здрав дизайн на раменния блок за стабилно управление при високи натоварвания.

 GitiVanHD1 е проектирана в Европейския изследователски и развойен център на Giti Tire в Хановер, Германия с тестове в съоръжението MIRA на компанията в Обединеното кралство, както и на ключови места в Германия и Испания.

 Giti Tire е една от най-големите компании за гуми в света както по обем, така и по приходи. С портфолио от марки, включващо Giti, GT Radial, Runway и Dextero, компанията предлага пълна продуктова гама за Европа, включително леки автомобили, SUV, ванове, лекотоварни камиони (PCR), тежкотоварни камиони и автобуси (TBR).

Giti Tire се фокусира върху изграждането на устойчиви партньорства с дистрибутори, търговци на дребно, паркове от камиони и автобуси, производители на превозни средства и други водещи индустриални компании и организации, за да предоставят висококачествени продукти с отлично обслужване.

Основана през 1993 г. и със седалище в Сингапур, компанията нарасна до над 30 000 глобални служители и разпространява в повече от 130 държави.

Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 2.12.2022 НЕОБХОДИМИ ЛИ СА ВЕРИГИТЕ ЗА СНЯГ?

Веригите за сняг осигуряват на автомобила ви достатъчно сцепление, за да преодолее заснежена, кална или заледена настилка. 

img 25.11.2022 Anyline разработи скенер за измерване дълбочина на протектора

Австрийската компания Anyline представи приложение за измерване на дълбочината на протектора.

img 18.11.2022 Какво е хомологация на гума и какво значение има?

„Хомологация“ е технически термин, прозлизащ от гръцката дума homologeo (ὁμολογέω) – “съгласявам се”.

img 11.11.2022 Дебют на всесезонни гуми Vredestein за електрически автомобили

Apollo Tyres обяви пускането през декември на новия модел гуми Vredestein Quatrac Pro EV, който ще бъде първата в Европа специализирана всесезонна гума за електромобили.