Меню
0
Новини

GT RADIAL СА ИЗБРАНИ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ШАМПИОНСКАТА ХОКЕЙНА ЛИГА

Състезанието ще се проведе между август 2021 - март 2022 и ще включва 32 отбора от 13 национални лиги, ще се изиграят общо 125 мача за период от 13 дни. Всички печатни медии, телевизия, радио и цифровите канали на CHL ще докладват в дните на мача и ще дадат на марката огромно присъствие в медиите.

Благодарение на тригодишното споразумение GT Radial се възползва от широкото присъствие на марката чрез традиционни и цифрови опции за активиране през всички кръгове на състезанието. Това включва реклама на всички игри, логото на официалните медийни фонове, на уебсайта на CHL и на билетите.

GT Radial също ще се възползва от бързо нарастващото присъствие на CHL онлайн и социалните медии, за да засили присъствието си в Европа. В допълнение, GT Radial ще извършва активиране на фенове на място и по този начин - ако е възможно - ще създава уникални преживявания, които парите не могат да купят.

Мартин Бауман, главен изпълнителен директор на Шампионската хокейна лига, добави: „Горди сме, че GT Radial идва на борда като новия официален партньор на Шампионската хокейна лига. Вярваме, че това е перфектно съвпадение, тъй като GT Radial е един от лидерите на пазара в своята област. Той е известен и с това, че прави иновативни продукти с най-високо качество и по този начин споделя характеристиките, които CHL носи в европейския хокей на лед.

 И двете марки поддържат много високо качество, прецизност и скорост, което подчертава синергията между тях и проправя пътя за по-нататъшно сътрудничество. Ние виждаме GT Radial като много активен и всеотдаен партньор и очакваме тясно, много ползотворно и взаимноизгодно партньорство и  се стремим да бъдем лидери в Европа. "

 

Източник: gtradial.eu

Споделете в:
Още новини
img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .

img 29.01.2024 Goodyear представя новата всесезонна гума за електромобили- ElectricDrive 2

Goodyear Tire & Rubber представи нов модел всесезонни гуми Goodyear ElectricDrive 2.