Меню
0
Новини

НОВАТА GITI WINTER W2 ЗА ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ПРИ ВСЯКАКВИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

Новата зимна гума Giti WinterW2 вече е налична на европейския пазар.

В сравнение със своя предшественик GitiWinter W1, новата гума показа 30% по-добра устойчивост на аквапланинг, 14% по-добро спиране на мокро, 10% по-добра управляемост на сухо и 8% по-добро спиране на сухо.

Основните дизайнерски характеристики на новия продукт са базирани на технологичната платформа AdvanZtech, глобално интегрираната в система за научноизследователска и развойна дейност на Giti Tire. AdvanZtech е специализираната и усъвършенствана технология, вложена в гумите на Giti, която води до подобряване на шофирането.

„Какъвто и да е вашият стил на шофиране, Giti WinterW2 ще осигури отлично управление при всякакви зимни условия“, казва Фабио Печи-Бориани, старши мениджър в Giti Tire Europe.

„Способността да се поддържат отличните характеристики на гумата от първо поколение на сняг и лед, като същевременно се подобряват значително всички други характеристики на сухи и мокри пътища, е страхотна. Нашите тестове показват ниво на производителност, което е подобно в много отношения и в някои области превъзхождащо сравними модели гуми от водещи производители, като същевременно поддържа нашата конкурентна пазарна цена.

GitiWinter W2 е проектирана и разработена в Европейския център за изследвания и развитие Giti Tire в Хановер, а тестовете и са проведени на тестови площадки във Великобритания, Германия и Финландия.

Първоначално GitiWinter W2 ще се предлага в 13 размера, вариращи от 15“ до 19“  за най -популярните леки автомобили и SUV модели на европейския пазар. През 2022 г. ще бъдат представени нови размери на този модел зимни гуми.

 

Източник: Giti Tire

 

Споделете в:
Още новини
img 10.09.2021 НОВАТА GITI WINTER W2 ЗА ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ПРИ ВСЯКАКВИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

В сравнение със своя предшественик GitiWinter W1, новата гума показа 30% по-добра устойчивост на аквапланинг, 14% по-добро спиране на мокро, 10% по-добра управляемост на сухо и 8% по-добро спиране на сухо.

img 3.09.2021 Нова дигитална карта за намаления Радиал

От септември 2021 г. стартира колаборацията на Автоцентрове Радиал с иновативното мобилно приложение за Apple и Android CARDBOX. 

img 27.08.2021 Зимно предизвикателство от SEMPERIT-SPEED GRIP 5

Mарката Semperit е може би най-традиционният производител на зимни гуми в света с 85-годишен опит в разработването и производството на зимни гуми.

img 20.08.2021 GT Radial задава тон на шампионата във Формула Дрифт

Състезателният екип на GT Radial зае второ място на подиума в тазгодишната Formula DRIFT