Меню
0
Новини

Ново поколение летни гуми от Continental- SportContact 7

Новите летни гуми Continental SportContact 7 имат асиметрична шарка и се  характеризират  с отлично сцепление  на мокри и сухи пътни настилки, прецизност и бързина, отлична стабилност при високи скорости (до 350 км / ч), както и намалено съпротивление при движение и устойчивост на износване.

Гумите са подходящи за градските улици и магистралите, а също така са в състояние да осигурят стабилност на автомобила при шофиране по черни пътища. Широките ребра, покрити с наклонени ламели осигуряват плътен контакт на гумата с пътното платно. Напречните дренажни канали в комбинация с дълбоките канали източват бързо и ефективно водата от контактната зона.

Представянето на новият модел Continental SportContact 7 е насрочено за есента на 2021 година. Това означава, че седмото поколение спортни гуми на германския концерн ще се предлага на  пазара към лятото на 2022 година. В същото време се отбелязва, че през пролетта на 2021 г. някои стандартни размери на модела SC7 ще бъдат доставени на производителите на автомобили, които са го хомологирали за своите продукти.

 

Разгледайте нашите предложения тук:

https://radial.bg/gumi-online/?diametar=&dir=asc&fromssq=1&marka=continental&order=price&sezon=letni&shirochina=&vid_mps=&visochina=

 

 

Споделете в:
Още новини
img 23.04.2021 Ново поколение летни гуми от Continental- SportContact 7

Информация за пускането на Continental SportContact 7  се появи в началото на 2021 година. Новият модел гуми е наследник на SportContact 6 и е предназначен както за спортни автомобили, така и за SUV.

img 16.04.2021 Нова всесезонна гума от Toyo-Celsius AS2

Гумите Toyo Celsius AS2 влизат в европейската гама на японската марка за 2021г.

img 2.04.2021 Насладете се на удоволствието от шофирането на Вашия еликтрически автомобил с новата лятна гума Michelin e.Primacy

Като основни ключови характеристики на новата гума, френските производители определят високото сцепление на сухи и мокри пътни настилки, както и издръжливост и изключително ниско съпротивление при търкаляне.  

img 26.03.2021 Giti Tire стартира последното прераждане на най-популярната европейска гума в историята на производителя - GT Radial FE2

GT Radial FE2 е предназначена за компактни и семейни леки автомобили и SUV.  Първоначално гумата ще се предлага в 17 размера от 15-18 ", с индекси на скоростта T, H, V, W и Y, ширина на профилите от 185-235 и височина от 50-65. Планирани са още 25 допълнителни размера на GT Radial FE2 през 2021 г.