02/405 11 22
Меню
0
Новини

Производители на гуми: GT Radial

Широко известната марка гуми GT Radial, чиито модели ще намерите на нашия сайт, е продукт на компанията Giti Tire. Компанията е локализирана в Сингапур, като до момента предоставя автомобилни гуми както за Средния изток, Китай и Европа, така и за Бразилия и Съединените щати. Целта на компанията е GT Radial да се утвърди като световна топ марка в производството на гуми.

Ако сте избрали да закупите гуми за вашата кола на марката GT Radial, то можете да бъдете сигурни, че ще шофирате с гуми, преминали с отличие едни от най-строгите и всеобхватни системи за контрол на качеството в индустрията.

Система за контрол на качеството на Giti Tire

Компанията е въвела цялостна система за контрол на качеството на производство на гуми. Строгите мерки гарантират, че качеството на суровината отговаря на необходимите спецификации за защита и контрол. За целта се правят проверки на всеки етап от производствения процес.

Гумите преминават през редица тестове, преди да достигнат до пазара. Част от тях са:

  • Стабилност на гумите при висока скорост;
  • Тестване върху суха настилка;
  • Тестване върху мокра настилка;
  • Тестване върху снежна настилка;
  • Специализирани тестове върху мокра настилка за гуми, предназначени за камиони;
  • Специализирани офроуд тестове за 4x4 гуми и др.

Част от усилията за подобряването на стандартите за качество и безопасност при производството на автомобилни гуми е и специалният баркод, разположен върху страничната стена на гумата. Неговата цел е лесното обратно проследяване на суровините, използвани за направата на крайния продукт.

Radial препоръчва гумите на Giti Tire

Както подсказва и сходството в имената, нашите експерти препоръчват марката гуми GT Radial, тъй като те успяват да отговорят на търсенията на шофьорите:

  • безопасност при шофиране;
  • дълъг живот на протектора;
  • икономичност на горивото.

Гумите на GT Radial осигуряват не само балансираност и стабилност при шофиране, но също така и по-нисък разход на гориво, като по този начин успяват да отговорят на най-важните изисквания на всеки шофьор.

За летния период Радиал препоръчва моделите:

GT RADIAL 205/55R16 CHAMPIRO FE1 91V и GT RADIAL 195/65R15 CHAMPIRO FE1 91H


Производители на гуми GT Radial
Моделите Champiro FE1 са проектирани за осигуряване на цялостен комфорт на водача и пътниците. FE1 е разработен с фокус върху постигането на максимално дълъг живот на гумите. Моделът предлага оптимална дисперсия на влагата при дъжд, както и разпределяне и намаляване на топлинната енергия за по-добро съпротивление при търкаляне. Други предимства на дизайна са намаляване на производството на шум за по-комфортно пътуване.

 

 

GT RADIAL 225/45R17 SPORTACTIVE 94W XL


Производители на гуми GT RadialСерията SportActive на GT Radial е специално разработена за спортни автомобили и премиум коли. Моделът е подходящ за развиване на по-високи скорости – с превъзходно сцепление, както и добро представяне на завои в сухи и мокри условия на пътната настилка. Шофьорът получава пълен контрол над автомобила, както и бързи и точни реакции при управление на волана.

 

 

 

При въпроси или колебания относно различните модели гуми на GT Radial и тяхната съвместимост с вашия автомобил, не се колебайте да се обърнете за помощ към експертите на Radial.bg!

Споделете в:
Още новини
img 14.11.2018 Топ 6 критерии на българина при закупуване на автомобилни гуми

Месец ноември по традиция ни припомня, че е време да заменим летните гуми на автомобила със зимни. Подготовката за студения сезон е в разгара си, като пред голяма част от шофьорите стои въпросът и с избора и закупуването на нови гуми за автомобила.

img 26.10.2017 Смяна на гумите: монтаж и баланс

За правилното монтиране на гумите и техния баланс се изискват специални технически умения и внимание към детайла. 

img 25.08.2017 Производители на гуми: GoodYear

Марката GoodYear се нарежда сред първите производители на автомобилни гуми – основана през 1898 г. от Франк Сайбърлинг в  гр. Акрън, щата Охайо. 

img 18.07.2017 Налягане на гумите през горещите летни дни

В настоящата статия ще разгледаме как следва да бъде поддържано налягането на гумите през лятото, за да бъде гарантирано спокойствието на шофьора по време на път.