Меню
0
Услуги
Реглаж

Реглаж

Radial.bg предлага за своите клиенти услуга по реглаж за София и Плевен. Нашите екипи извършват диагностика и настройка на ходовата част и геометрията с помощта на модерна техника.

Автоцентрове Radial.bg разполагат със стенд за регулиране на преден и заден мост на леки и лекотоварни автомобили, както и джипове. Стендът си служи с нов революционен метод, единствен по рода си, прилагащ технологията на реално пространствено измерване /3D/. Стендът позволява акуратното измерване на сходимост. Нашите екипи ще ви осигурят прецизен реглаж на сходимостта на автомобила.

Реглаж на преден и заден мост

Ако докато шофирате, автомобилът ви „тегли“ в някаква посока, по всяка вероятност е добре да направите реглаж. Реглажът ви гарантира равномерното износване на гумите на автомобила.

Реглажът е препоръчителен при смяна на автомобилни гуми и джанти. Реглажът на преден и заден мост е задължителен компонент при ремонт на кормилното управление и на ходовата част.  Също така е добре да направите реглаж след пътен инцидент или възникнала трудна ситуация на пътя.

 

Какво се случва при недобър реглаж на преден и заден мост?

При неправилен реглаж автомобилът е нестабилен и това може да бъде предпоставка за ПТП. Възможна е поява на дефекти на части по окачването на автомобила. Също така, неправилният реглаж води до неравномерно износване и похабяване на гумите.

 

Споделете в: