Меню
0
Услуги
Реглаж

Реглаж

Radial.bg предлага за своите клиенти услуга по реглаж за София и Плевен. Нашите екипи извършват диагностика и настройка на ходовата част и геометрията с помощта на модерна техника.

Автоцентрове Radial.bg разполагат със стенд за регулиране на преден и заден мост на леки и лекотоварни автомобили, както и джипове. Стендът си служи с нов революционен метод, единствен по рода си, прилагащ технологията на реално пространствено измерване /3D/. Стендът позволява акуратното измерване на сходимост. Нашите екипи ще ви осигурят прецизен реглаж на сходимостта на автомобила.

Реглаж на преден и заден мост

Ако докато шофирате, автомобилът ви „тегли“ в някаква посока, по всяка вероятност е добре да направите реглаж. Реглажът ви гарантира равномерното износване на гумите на автомобила.

Реглажът е препоръчителен при смяна на автомобилни гуми и джанти. Реглажът на преден и заден мост е задължителен компонент при ремонт на кормилното управление и на ходовата част.  Също така е добре да направите реглаж след пътен инцидент или възникнала трудна ситуация на пътя.

 

Какво се случва при недобър реглаж на преден и заден мост?

При неправилен реглаж автомобилът е нестабилен и това може да бъде предпоставка за ПТП. Възможна е поява на дефекти на части по окачването на автомобила. Също така, неправилният реглаж води до неравномерно износване и похабяване на гумите.

Реглаж цена

Лек автомобил реглаж на преден мост цена  -  40 лева.
Лек автомобил реглаж на преден мост и заден мост цена -  50 лева.
Автомобил 4х4 и бус реглаж на преден мост - 50 лева.
Автомобил 4х4 и бус реглаж на преден мост и заден мост -  60 лева.

*Всички посочени цени са в български левове и вкл. ДДС.

За повече информация относно свободни дати или запазване на час се свържете с оператор на ☎ 02/ 405 11 22

Споделете в: