Меню
0

Гуми на изплащане

При нас можете да закупите гуми на изплащане с изгодни условия благодарение на партньорството ни с tbi bank и БНП Париба.

Гуми от Радиал се предлагат с възможност за изплащане до 48 месеца и размер на месечната вноска по ваш избор. За кандидатстването няма такси и може да се извърши изцяло чрез онлайн платформата на сайта, т.е. няма нужда да идвате на място в магазин на Радиал.

tbi bank

Можете да закупите нови гуми за колата с помощта на tbi bank. Условията по техния кредит „Бързи покупки“ включват следното:

➢ Финансиране на суми от 100 лв. до 30 000 лв.


➢ Период на изплащане от 3 месеца до 48 месеца


➢ Изцяло дигитален процес – максимално бърза и улеснена процедура по кандидатстване


➢ Одобрение от 15 минути до 2 часа


➢ Без скрити такси и комисионни


➢ Много възможности за погасяване и разплащане

Повече за условията за изплащане на гуми при tbi bank можете да прочетете тук.

БНП Париба

Минималната сума за кандидатстване при БНП Париба е 150 лв. (без цената на доставка на гумите). Сумата се разглежда като крайна цена на онлайн поръчка, като нямате ограничение на броя или вида артикули, които закупувате от Радиал.

Кандидатстването става онлайн през платформата на сайта, като метод на плащане се посочва „гуми на изплащане“. Лихвата по кредита е фиксирана, като гумите се изплащат на равни месечни вноски. Одобряването става бързо в рамките на час и не отнема повече от един работен ден.

Максималната цена, за която може да се кандидатства при БНП Париба, е 10 000 лева. Повече за условията на банката за отпускане на стоков кредит можете да прочетете тук.

Процедура по кандидатстване

  1. Избирате желаните гуми за вашата кола през нашия онлайн магазин или на място в Радиал;

  2. Избирате желан период за изплащате и размер на сумата;  3. Кандидатствате през онлайн платформата на сайта на Радиал;
  4. Документите се изпращат за одобрение;
  5. Подписвате договор с желаната банка;
  6. Можете да вземете гумите от нашия магазин или те да бъдат доставени до желан от вас адрес.

Не чакайте гумите да ви оставят на пътя! Вземете нови гуми на изплащане и гарантирайте спокойствието си!