Меню
0

Плащане и доставка

 Доставка

1.1 Потвърждаване на поръчките - за поръчки направени до 17:00 ч. през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден по телефон или email.

Поръчки направени след 17:00 ч. или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден
1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.
1.3 Обикновена доставка - в срок до 2 работни дни, считано от деня следващ деня на потвърждаване на поръчката от наш консултант на посочена от Потребителя електронна поща или по телефoн - за налични артикули на склад в България.
1.4 Удължена доставка - в срок до 10 работни дни, считано от деня следващ деня на потвърждаване на поръчката от наш консултант на посочена от Потребителя електронна поща или по телефoн - за артикули, които е необходима допълнителна заявка до нашите партньори. В този случай е възможно да бъде начислена допълнителна стойност за доставка на стоки, които се намират извън страната. Допълнителните разходи са за сметка на Потребителя, но той ще бъде своевременно уведомен за тях и ще му бъде предоставена възможност да откаже поръчката, ако не ги одобри.
1.5 За всички населени места в страната доставките се извършват чрез куриерските услуги на фирма “Спиди” АД , като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа, всеки ден от седмицата
1.6 Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в съответния град, съобразно направения от Потребителя избор.
1.7 Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в допълнително предоставения му от куриера срок, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Плащане

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по следните начини:
2.1.1 В брой - на място при получаване на стоката от наш магазин.
2.1.2 В брой чрез наложен платеж – на място при получаване на стоката от куриер на посочен от клиента адрес.
2.1.3 С кредитна или дебитна карта- чрез виртуалния пос терминала в сайта ни.
2.1.4 По банков път – след осъществяване на постъпления по проформа фактура за поръчаната стока .
2.1.5 На изплащане чрез нашите партньори TBI и БНП Париба .