Меню
0
Новини

АВТОЦЕНТРОВЕ РАДИАЛ ПОДКРЕПИХА ЕЖЕГОДНОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СБА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ШОФЬОР“

Тази година, освен в България, състезанието се проведе в още 4 европейски държави - Австрия, Полша, Словения и Сърбия. Първите трима спечелили от всяка държава ще участват във второто международно издание на Най-добър млад шофьор, което ще се проведе в Полша.

Кампанията традиционно се организира от СБА в партньорство с “Пътна полиция”, ДА “Безопасност на движението по пътищата” и БЧК. Сред партньорите в четвъртото издание бяха още Община Варна, Индустриал комерс, OMV, ДЗИ, Радиал, Теленор, "Алкохолът е лош шофьор" - една инициатива на Каменица АД.

Като спонсор на събитето, Автоцентрове Радиал подариха чисто вов комплект летни гуми на втория класирал се в надпреварата, Александър Филисян, който получи и специалната награда на БЧК за умения при оказване на първа помощ на пострадал при ПТП. Той е на 21 години от град Бургас и участва в състезанието заедно със своята сестра близначка, която се класира на 15-то място.

Поздравяваме и двамата и им пожелаваме безаварийно шофиране съв своите нови гуми GITI Radial по родни и международни терени!

Споделете в:
Още новини
img 18.06.2021 Обслужване на автоклиматика през лятото
Зареждането на автоклиматиците е от голямо значение не само за автомобила, но и за пътниците в превозното средство.
img 4.06.2021 GT RADIAL СА ИЗБРАНИ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ШАМПИОНСКАТА ХОКЕЙНА ЛИГА

Компанията GT Radial е обявена за официален партньор на Шампионската лига по хокей (CHL). Използвайки топ турнира по хокей на лед компанията ще направи портфолиото си от зимни гуми известно на целия континент.

img 26.05.2021 Етикиране на гумите в ЕС 2021

На 1 май 2021г. в Европа беше въведена нова система за маркиране на гуми, която ще предостави на потребителите по-пълна информация за свойствата на конкретните модели.

img 21.05.2021 АВТОЦЕНТРОВЕ РАДИАЛ ПОДКРЕПИХА ЕЖЕГОДНОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СБА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ШОФЬОР“

Варна беше домакин на две от най-големите автомобилни събития за годината – 51-вото издание на Международно рали България и 4-тото издание на Най-добър млад шофьор на България между 12-ти и 15-ти май.