Меню
0
Новини

Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда в категорията Автомобили и транспорт/Автомобилни аксесоари на  Continental UltraContact NXT за неговия оригинален дизайн на страничната стена. Благодарение на използваните 65 процента възобновяеми, рециклирани и ISCC Plus сертифицирани материали извежда моделана първо място по екологичност в гамата на Continental .

Във всички налични размери гумата постига най-добри оценки в областите на съпротивление при търкаляне, спиране на мокра настилка и външен шум. UltraContact NXT е важна стъпка към постигане на амбициозните цели за устойчивост на компанията и превръщането й в най-иновативния производител на гуми, както е посочено в неговата стратегическа програма Vision 2030.

Международните награди за дизайн се връчват ежегодно от 2007 г. насам, за да признаят и популяризират дизайнерите и да открият нови таланти в областта на архитектурата, интериорния, продуктовия, графичния дизайн и модния дизайн по целия свят. Журито е съставено от водещи експерти в различни области и оценяват всеки модел според строги критерии като иновация, естетика, функционалност и устойчивост. Само през 2023 г. журито е оценило няколко хиляди творби от почти 80 държави.

Споделете в:
Още новини
img 23.04.2024 Nexen взима награда за дизайн Red Dot 2024 за гумата N'Fera Sport S

Nexen Tire спечели престижната награда Red Dot Design Award 2024г.

img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .