Меню
0
Новини

Bridgestone спечели голямата награда на Tire Technology International 2024

Компанията Bridgestone беше обявена за най-добър производител на гуми за 2024г. на международните награди за иновации и високи постижения в областта на гумите. Това признание подчертава постоянния ангажимент на Bridgestone към иновациите, устойчивостта и високите постижения в индустрията за гуми.

Журито за награждаване, съставено от експерти и академични институции даде най-голямата награда на Bridgestone въз основа на няколко фактора, като внедряването и използването на технологията Enliten, както и екологичните практики в производствените обекти на компанията.

„Да станем производител на гуми на годината е голяма чест и признание за нас“, каза Матиа Джустиниано, вицепрезидент на отдела за изследвания и развитие за Bridgestone EMEA. „Нашата технология Enliten изигра ключова роля в това и ние ще продължим да предоставяме гуми, съобразени с индивидуалните нужди на шофьорите, независимо дали в моторния спорт или на пътя“.

Споделете в:
Още новини
img 27.08.2024 Bridgestone - единствените гуми за Lamborghini Temerario

Bridgestone ще доставя  гумите Potenza Sport за новия суперавтомобил Lamborghini Temerario. 

img 13.05.2024 Bridgestone спечели голямата награда на Tire Technology International 2024

Компанията Bridgestone беше обявена за най-добър производител на гуми.

img 23.04.2024 Nexen взима награда за дизайн Red Dot 2024 за гумата N'Fera Sport S

Nexen Tire спечели престижната награда Red Dot Design Award 2024г.

img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3.