Меню
0
Новини

Bridgestone спечели голямата награда на Tire Technology International 2024

Компанията Bridgestone беше обявена за най-добър производител на гуми за 2024г. на международните награди за иновации и високи постижения в областта на гумите. Това признание подчертава постоянния ангажимент на Bridgestone към иновациите, устойчивостта и високите постижения в индустрията за гуми.

Журито за награждаване, съставено от експерти и академични институции даде най-голямата награда на Bridgestone въз основа на няколко фактора, като внедряването и използването на технологията Enliten, както и екологичните практики в производствените обекти на компанията.

„Да станем производител на гуми на годината е голяма чест и признание за нас“, каза Матиа Джустиниано, вицепрезидент на отдела за изследвания и развитие за Bridgestone EMEA. „Нашата технология Enliten изигра ключова роля в това и ние ще продължим да предоставяме гуми, съобразени с индивидуалните нужди на шофьорите, независимо дали в моторния спорт или на пътя“.

Споделете в:
Още новини
img 13.05.2024 Bridgestone спечели голямата награда на Tire Technology International 2024

Компанията Bridgestone беше обявена за най-добър производител на гуми.

img 23.04.2024 Nexen взима награда за дизайн Red Dot 2024 за гумата N'Fera Sport S

Nexen Tire спечели престижната награда Red Dot Design Award 2024г.

img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL