Меню
0
Новини

БУЛБЕС ЗАПОЧВА ДРИФТ СЕЗОН 2022 С НОВИ ГУМИ -GT RADIAL CHAMPIRO SX-R

Седемкратният шампион на френския Elite Drift FFSA Бенджамин Булбес започна сезон 2022 с нова гума от GT Radial -Champiro SX-R, която е монтирана на задната ос на автомобила.
Спортната гума се отличава с професионален състезателен навес, специална формула на протектора и уникална структура на корпуса за максимална производителност и устойчивост при високи температури и екстремни натоварвания.
На предната ос дрифт автомобила продължава да се състезава с гуми GT Radial Champiro SX2. Този модел лятна гума лятна притежава екстремни характеристики, разработена е за водачи, които предпочитат по-високи нива на сцепление, голяма маневреност на волана и контрол при шофиране в сухи и мокри условия.
Булбес ще се състезава както в Европейското първенство по Drift Masters, така и във френския Elite Drift FFSA през 2022 г.
Булбес изказва огромни благодарности на Giti Tire и марката GT Radial за тяхното доверие. Сезонът 2022 обещава да бъде изключителен!


Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 12.08.2022 Нова лятна гума от Continental- PremiumContact 7 ще бъде пусната на пазара през есента

Компанията Continental обяви предстоящото пускане на пазара на своята нова лятна гума PremiumContact 7. 

img 15.07.2022 Michelin и Bamford London пускат нова серия на часовник с каишки от гуми

Френският производител на гуми Michelin и британският производител на часовници Bamford London се обединиха, за да създадат ексклузивен часовник Michelin x Bamford B347 Pilot Sport.

img 8.07.2022 БУЛБЕС ЗАПОЧВА ДРИФТ СЕЗОН 2022 С НОВИ ГУМИ -GT RADIAL CHAMPIRO SX-R

Седемкратният шампион на френския Elite Drift FFSA Бенджамин Булбес започна сезон 2022 с нова гума  от GT Radial -Champiro SX-R.

img 1.07.2022 Още едно име за което се говори с гордост-българският изобретател Петър Петров

Изобретява първия цифров ръчен часовник, наречен „Пулсар“.