Меню
0
Новини

Екип на Giti Tire от WS Racing и Sparco® е готов за 24-часовото състезание за издръжливост на Нюрбургринг

Екипът „Само за момичета“ на Giti Tire Motorsport от WS Racing създаде перфектната подготовка за 51-вото състезание за издръжливост ADAC TotalEnergies. Състезанието ще се проведе от 18 до 21 май в  Нюрбургринг.

Женският отбор ще управлява новото BMW M4 GT4 от серията G82 с пилоти Селия Мартин, Фабиен Волвенд и Бейтцке Висер.

Започвайки през 2019 г. с VW Golf GTI TCR, те напреднаха до Audi R8 GT4, BMW M4 GT4 F82 и сега BMW GT4 M4 G82. Гумите, с които се състезава отбора са GitiCompete GTR1 и  се използват за състезателни събития по целия свят.

Производителят използва доказаните технологични открития, за да създаде  високоскоростни модели като  GitiSport S2 и GitiSynergyH2.

Пълната поддръжка на състезанията  се осигурява от водещия европейски технически екип на Giti Tire.

 Споразумението за съвместно брандиране обхваща няколко области, включващи облекло, безопасност и оборудване за игри, а лозунгът Giti – Осъществено от Sparco® ще бъде важен през уикенда.

Giti Tire е една от най-големите компании за гуми в света както по обем, така и по приходи. С портфолио от марки, включващо Giti, GT Radial, Runway и Dextero, компанията предлага пълна продуктова гама за Европа, включително леки автомобили, SUV, ванове, лекотоварни камиони (PCR), тежкотоварни камиони и автобуси (TBR).

Giti Tire се фокусира върху изграждането на устойчиви партньорства с дистрибутори, търговци на дребно, паркове от камиони и автобуси, производители на превозни средства и други водещи индустриални компании и организации, за да предоставят висококачествени продукти с отлично обслужване.

Основана през 1993 г. и със седалище в Сингапур, компанията нарасна до над 30 000 глобални служители и разпространява в повече от 130 държави.

Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 2.06.2023 Нов Continental AllSeasonContact 2 - безопасност и баланс на най-високо ниво

Continental представи всесезонния AllSeasonContact 2.

img 26.05.2023 Предимства и недостатъци на всесезонните гуми

Всесезонните гуми осигуряват отлично сцепление както на сух, така и на мокър път.

img 19.05.2023 Goodyear разкрива подробности за UltraGrip Performance 3

Goodyear подготвя нова зимна гума - UltraGrip Performance 3.

img 12.05.2023 Екип на Giti Tire от WS Racing и Sparco® е готов за 24-часовото състезание за издръжливост на Нюрбургринг

Екипът „Само за момичета“ на Giti Tire Motorsport от WS Racing ще участва в  51-вото състезание за издръжливост ADAC TotalEnergies.