Меню
0
Новини

Giti представя на европейския пазар всетеренната гума Giti4x4 AT71

Giti Tire пуска на пазара новата гума Giti4x4 AT71 за всички терени, предназначена  за 4x4 SUV и пикапи. Тя осигурява прецизен контрол и отлично представяне на всякакви терени. Това позволява на шофьорите да се справят уверено с пътните настилки и офроуд пътеки.

Шарката на протектора е с отворени странични канали, позволяващи на гумата ефективно да изхвърля калта.  Специалната смес на протектора подобрява сцеплението, намалява шума, осигурява повишено сцепление с мокра настилка и подобрява съпротивлението при триене. Спортният дух на новия модел е подчертан от повдигнати бели букви на страничната стена.

Фабио Печи-Бориани, старши продуктов мениджър в Giti Tire Europe, каза: „Ние сме добре познати в цял свят като водещ производител на гуми за всички терени, поради което решихме да представим нашите познания. Това е стратегическо решение. Giti4x4 AT71 е първокласна гума, която се представя страхотно на всяка повърхност. Използването и от 4x4 автомобили и пикапи ще издигне качеството на возене до по-високо ниво както на пътя, така и при най-тежките условия: чакъл, кал или пясък.

Новата гума Giti4x4 AT71 ще бъде първата гума на Giti за всички терени. Тя е налична  на европейския пазар и се предлага в 8 размера, вариращи от 17" до 20" джанти. Според евроетикета гумата има ниво на сцепление с мокра настилка от A-C, съпротивление на триене от C-D и ниво на шум B.

Споделете в:
Още новини
img 23.04.2024 Nexen взима награда за дизайн Red Dot 2024 за гумата N'Fera Sport S

Nexen Tire спечели престижната награда Red Dot Design Award 2024г.

img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .