Меню
0
Новини

Giti представя на европейския пазар всетеренната гума Giti4x4 AT71

Giti Tire пуска на пазара новата гума Giti4x4 AT71 за всички терени, предназначена  за 4x4 SUV и пикапи. Тя осигурява прецизен контрол и отлично представяне на всякакви терени. Това позволява на шофьорите да се справят уверено с пътните настилки и офроуд пътеки.

Шарката на протектора е с отворени странични канали, позволяващи на гумата ефективно да изхвърля калта.  Специалната смес на протектора подобрява сцеплението, намалява шума, осигурява повишено сцепление с мокра настилка и подобрява съпротивлението при триене. Спортният дух на новия модел е подчертан от повдигнати бели букви на страничната стена.

Фабио Печи-Бориани, старши продуктов мениджър в Giti Tire Europe, каза: „Ние сме добре познати в цял свят като водещ производител на гуми за всички терени, поради което решихме да представим нашите познания. Това е стратегическо решение. Giti4x4 AT71 е първокласна гума, която се представя страхотно на всяка повърхност. Използването и от 4x4 автомобили и пикапи ще издигне качеството на возене до по-високо ниво както на пътя, така и при най-тежките условия: чакъл, кал или пясък.

Новата гума Giti4x4 AT71 ще бъде първата гума на Giti за всички терени. Тя е налична  на европейския пазар и се предлага в 8 размера, вариращи от 17" до 20" джанти. Според евроетикета гумата има ниво на сцепление с мокра настилка от A-C, съпротивление на триене от C-D и ниво на шум B.

Споделете в:
Още новини
img 13.05.2022 Новите всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV навлизат на европейския пазар

Michelin обявява началото на продажбите на новите си всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV на европейския пазар.

img 5.05.2022 Goodyear печели наградата на Auto Bild за производител на летни гуми на годината

Водещото немско списание Auto Bild присъди на Goodyear своята престижна титла „Производител на летни гуми на годината“, заявявайки „Най-добрите летни гуми идват от Goodyear“.

img 29.04.2022 Giti представя на европейския пазар всетеренната гума Giti4x4 AT71

Giti Tire пуска на пазара новата гума Giti4x4 AT71 за всички терени.

img 22.04.2022 100-на международна победа на BFGoodrich в офроуд състезанието SCORE International

Екипът на BFGoodrich Tyres Motorsports постигна важен етап в офроуд състезанията, като спечели 100-ия си общ SCORE Baja Victory на San Felipe 250 през 2022 г.