Меню
0
Новини

GITI ПУСКА НОВА ЛЯТНА ГУМА GT RADIAL SPORTACTIVE 2 С 10-15 % ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОКРА НАСТИЛКА

Около 15% подобрение при спиране на мокра настилка и 10% е подобрението при управление на мокра настилка и устойчивост на аквапланинг. Това са показателите, характерни за новата  UHP гума от Giti Tire- GT Radial SportActive 2.

Подобренията в поведението на новата гума  спрямо оригиналния GT Radial SportActive също показват 5% увеличение на потенциала за пробег,  и нисък външен шум от едва 69 db.

Впечатляващите разработки показват, че евроетикета на гумата има клас A на сцепление на мокра повърхност в цялата гама, а съпротивлението при търкаляне варира от клас B до клас E.

GT Radial SportActive 2 първоначално ще се предлага в 14 размера за джанти от 16-20 ”, ширина на профилите от 205-275, размери на серията от 35-55 и  индекси на скоростта W или Y.

Някои специфични за превозното средство гуми ще носят SUV маркировка на страничната стена, за да покажат своята специализация.

Гумите са предназначени за автомобили от сегменти C, D и E и SUV със спортна ориентация, като VW Golf и Ford Focus, Mercedes C Class, BMW 3 series и VW Passat и Audi A6 и Mercedes E Class.

GT Radial SportActive 2 е проектирана да осигури прецизен контрол с превъзходно сцепление на мокра и суха повърхност, дълготраен пробег и уверено шофиране.

Източник: GT Radial

Споделете в:
Още новини
img 2.04.2021 Насладете се на удоволствието от шофирането на Вашия еликтрически автомобил с новата лятна гума Michelin e.Primacy

Като основни ключови характеристики на новата гума, френските производители определят високото сцепление на сухи и мокри пътни настилки, както и издръжливост и изключително ниско съпротивление при търкаляне.  

img 26.03.2021 Giti Tire стартира последното прераждане на най-популярната европейска гума в историята на производителя - GT Radial FE2

GT Radial FE2 е предназначена за компактни и семейни леки автомобили и SUV.  Първоначално гумата ще се предлага в 17 размера от 15-18 ", с индекси на скоростта T, H, V, W и Y, ширина на профилите от 185-235 и височина от 50-65. Планирани са още 25 допълнителни размера на GT Radial FE2 през 2021 г.

img 10.03.2021 GITI ПУСКА НОВА ЛЯТНА ГУМА GT RADIAL SPORTACTIVE 2 С 10-15 % ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОКРА НАСТИЛКА

Giti Tire пусна новата си европейска  UHP гума за масовия пазар- GT Radial SportActive 2.             Второто поколение SportActive идва с редица подобрения, особено при мокри условия.

img 5.03.2021 Toyo Tyres представя новата лятна гума Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort е следващото поколение на модела Toyo Proxes CF2. Според производителя основните предимства на гумата са нейната повишена стабилност, безопасна работа и отлично спиране. Тези характеристики се дължат на подобрения дизайн на гумата.