Меню
0
Новини

Giti се класира в Топ 10 на най-стойностните марки гуми в света за втора поредна година

Brand Finance Automotive Industry 2023 класира Giti сред десетте най-добри  стойностни марки автомобилни гуми.

В допълнение към това постижение, Giti беше и сред десетте най-добри марки гуми в новата класация „Стойност на възприятията за устойчиво развитие“.

За компанията Giti е голяма чест да получи това признание. През цялата си история Giti работи неуморно, за да стане лидер  в сектора, интегрирайки иновации и креативност в процеса на непрекъснато подобрение при изграждането на своите разработки.  Giti се стреми към постигане на устойчив растеж, имайки предвид своята отговорност към околната среда и хората, които живеят в нея.

Giti поставя допълнителен акцент върху концепцията за „зелено и ефективно производство“. Освен интегрирането на своите пет глобални изследователски и развойни центъра чрез платформата за научноизследователска и развойна дейност на Giti, AdvanZtech, компанията  продължава партньорските си отношения с други организации, които споделят подобни цели и ценности.

Екологичното производство също е важно, тъй като Giti продължава да изгражда трайни отношения с производители на превозни средства по целия свят. Предоставяйки гуми за оригинално оборудване за над 565 модела автомобили, камиони и автобуси по целия свят, Giti се стреми да расте все по-повече.

Наскоро Giti подписа споразумение за кобрандиране като глобален партньор на Sparco®- водещ световен производител на системи за безопасност в моторните спортове и състезателно оборудване. 

 

Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .

img 29.01.2024 Goodyear представя новата всесезонна гума за електромобили- ElectricDrive 2

Goodyear Tire & Rubber представи нов модел всесезонни гуми Goodyear ElectricDrive 2.