Меню
0
Новини

Giti се класира в Топ 10 на най-стойностните марки гуми в света за втора поредна година

Brand Finance Automotive Industry 2023 класира Giti сред десетте най-добри  стойностни марки автомобилни гуми.

В допълнение към това постижение, Giti беше и сред десетте най-добри марки гуми в новата класация „Стойност на възприятията за устойчиво развитие“.

За компанията Giti е голяма чест да получи това признание. През цялата си история Giti работи неуморно, за да стане лидер  в сектора, интегрирайки иновации и креативност в процеса на непрекъснато подобрение при изграждането на своите разработки.  Giti се стреми към постигане на устойчив растеж, имайки предвид своята отговорност към околната среда и хората, които живеят в нея.

Giti поставя допълнителен акцент върху концепцията за „зелено и ефективно производство“. Освен интегрирането на своите пет глобални изследователски и развойни центъра чрез платформата за научноизследователска и развойна дейност на Giti, AdvanZtech, компанията  продължава партньорските си отношения с други организации, които споделят подобни цели и ценности.

Екологичното производство също е важно, тъй като Giti продължава да изгражда трайни отношения с производители на превозни средства по целия свят. Предоставяйки гуми за оригинално оборудване за над 565 модела автомобили, камиони и автобуси по целия свят, Giti се стреми да расте все по-повече.

Наскоро Giti подписа споразумение за кобрандиране като глобален партньор на Sparco®- водещ световен производител на системи за безопасност в моторните спортове и състезателно оборудване. 

 

Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 2.06.2023 Нов Continental AllSeasonContact 2 - безопасност и баланс на най-високо ниво

Continental представи всесезонния AllSeasonContact 2.

img 26.05.2023 Предимства и недостатъци на всесезонните гуми

Всесезонните гуми осигуряват отлично сцепление както на сух, така и на мокър път.

img 19.05.2023 Goodyear разкрива подробности за UltraGrip Performance 3

Goodyear подготвя нова зимна гума - UltraGrip Performance 3.

img 12.05.2023 Екип на Giti Tire от WS Racing и Sparco® е готов за 24-часовото състезание за издръжливост на Нюрбургринг

Екипът „Само за момичета“ на Giti Tire Motorsport от WS Racing ще участва в  51-вото състезание за издръжливост ADAC TotalEnergies.