Меню
0
Новини

GITI Tire Motorsport WS Racing представиха новата гама от автомобили за 2021 г

 Лекият автомобил Audi с емблематичен дизайн на Giti Tire Motorsport, беше управляван от Carrie Schreiner и Célia Martin по време на състезанието, заедно с Lisa Mohr, като новия лидер на екипа.

 Уикендът премина предимно в запознаване на шофьорите и инженерите с превозното средство и състезателните гуми Giti Compete GTR1. Pippa Mann и Christina Nielsen ще завършат стартовия състав на състезателния изцяло женски отбор #gitiracing на 24-часовото състезание в Нюрбургринг, който трябва да се проведе от 3 до 6 юни.

Други автомобили, състезаващи се за Giti Tire Motorsport от WS Racing на легендарния Nordschleife през сезона 2021, ще включват два автомобила BMW 330i, номерирани 491 и 492, и Volkswagen Golf VII GTI TCR, номериран 490, които ще се състезават в конкурентния клас VT2.

Споделете в:
Още новини
img 18.06.2021 Обслужване на автоклиматика през лятото
Зареждането на автоклиматиците е от голямо значение не само за автомобила, но и за пътниците в превозното средство.
img 4.06.2021 GT RADIAL СА ИЗБРАНИ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ШАМПИОНСКАТА ХОКЕЙНА ЛИГА

Компанията GT Radial е обявена за официален партньор на Шампионската лига по хокей (CHL). Използвайки топ турнира по хокей на лед компанията ще направи портфолиото си от зимни гуми известно на целия континент.

img 26.05.2021 Етикиране на гумите в ЕС 2021

На 1 май 2021г. в Европа беше въведена нова система за маркиране на гуми, която ще предостави на потребителите по-пълна информация за свойствата на конкретните модели.

img 21.05.2021 АВТОЦЕНТРОВЕ РАДИАЛ ПОДКРЕПИХА ЕЖЕГОДНОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СБА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ШОФЬОР“

Варна беше домакин на две от най-големите автомобилни събития за годината – 51-вото издание на Международно рали България и 4-тото издание на Най-добър млад шофьор на България между 12-ти и 15-ти май.