Меню
0
Новини

Giti Tire с нови линии гуми GSR256 и GSR252 за камиони

На ежегодно събитие на марката Giti Tire  - „Product Day“, което бе проведено за търговци и собственици на търговски превозни средства през май месец, компанията  представи два нови модела за камиони - GSR256 и GSR252.  Новите модели ще се произвеждат под четирите основни марки на сингапурския производител на гуми.

Моделът GSR256 се отличава с повишена устойчивост на износване и превъзходна издръжливост с експлоатационен живот повече от 500 000 километра, което е еквивалентно на 12 обиколки на Земята. Дизайнът на основните канали на новата гума предотвратява залепването на камъни, което улеснява изхвърлянето им. Това позволява на гумата лесно да се адаптира към различни пътни условия. Уникалният дизайн на протектора води до равномерното разпределяне на налягането в контактния участък. По този начин износването става равномерно,  шумът намалява, а новата  смес подобрява сцеплението с мокра настилка.

Моделът GSR252 улеснява управлението на камиони, тъй като намалява разходите и подобрява горивната ефективност. Уникалната формула на гумената смес осигурява изключително ниско съпротивление на триене и  увеличава твърдостта на протектора, като намалява деформацията на гумата по време на шофиране. Според Giti Tire, използването на гуми GSR252 спестява повече от 4 % гориво и намалява вредните емисиите.

Източник: Giti Tire

Споделете в:
Още новини
img 1.07.2022 Още едно име за което се говори с гордост-българският изобретател Петър Петров

Изобретява първия цифров ръчен часовник, наречен „Пулсар“.

img 23.06.2022 Нови всесезонни гуми от BFGoodrich навлизат на европейския пазар

Европейският асортимент на марката BFGoodrich, принадлежаща към компанията  Michelin разшири своята гама с две нови всесезонни гуми: BFGoodrich Advantage All Season за леки автомобили и BFGoodrich Advantage SUV All Season за кросоувъри и SUV.

img 17.06.2022 Giti Tire приветства бизнес партньори на Tire Cologne 2022

Giti Tire определи The Tire Cologne 2022 като много продуктивно събитие.

img 10.06.2022 Giti Tire с нови линии гуми GSR256 и GSR252 за камиони

На ежегодно събитие на марката Giti Tire, компанията  представи два нови модела за камиони - GSR256 и GSR252.