Меню
0
Новини

Goodyear печели наградата на Auto Bild за производител на летни гуми на годината

Водещото немско списание Auto Bild присъди на Goodyear своята престижна титла „Производител на летни гуми на годината“, заявявайки „Най-добрите летни гуми идват от Goodyear“.

Тази награда беше публикувана в изданието на Auto Bild през месец април 2022 г. и е последвана от редица победи на Goodyear за моделите Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip 2 SUV и EfficientGrip Performance 2. Този успех е последван от това, че Goodyear получи наградата на Auto Bild за производител на годината за всесезонни гуми както през 2020 г., така и през 2021 г. със специален акцент върху Vector 4Seasons Gen-3.

Най-новото допълнение към гамата летни гуми на Goodyear е Eagle F1 Asymmetric 6, гума с ултра-висока производителност (UHP), проектирана да бъде „Готова за всичко“, съчетаваща представяне на сухо и мокро, ефективност и готовност за електрически превозни средства и бъдеща мобилност.

Лоран Колантонио, регионален технологичен директор EMEA в Goodyear сподели: „Изключително сме горди да бъдем обявени за производител на летни гуми на годината от Auto Bild. Тази награда признава инженерните усилия и технологичния напредък, които влизат в създаването на гама от летни гуми, която покрива различни ъгли на пазара. Добавянето на това към нашата победа в теста за всесезонни гуми на Auto Bild подчертава експертния опит на Goodyear в разработването на гуми, способни да работят при различни условия и в много различни параметри, от максимална ефективност до екстремни характеристики.

Източник: Auto Bild

Споделете в:
Още новини
img 13.05.2022 Новите всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV навлизат на европейския пазар

Michelin обявява началото на продажбите на новите си всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV на европейския пазар.

img 5.05.2022 Goodyear печели наградата на Auto Bild за производител на летни гуми на годината

Водещото немско списание Auto Bild присъди на Goodyear своята престижна титла „Производител на летни гуми на годината“, заявявайки „Най-добрите летни гуми идват от Goodyear“.

img 29.04.2022 Giti представя на европейския пазар всетеренната гума Giti4x4 AT71

Giti Tire пуска на пазара новата гума Giti4x4 AT71 за всички терени.

img 22.04.2022 100-на международна победа на BFGoodrich в офроуд състезанието SCORE International

Екипът на BFGoodrich Tyres Motorsports постигна важен етап в офроуд състезанията, като спечели 100-ия си общ SCORE Baja Victory на San Felipe 250 през 2022 г.