Меню
0
Новини

Goodyear разкрива подробности за UltraGrip Performance 3

Зимната гума Goodyear UltraGrip Performance 3, наследник на UltraGrip 9+ и UltraGrip Performance+, е подходяща за леки автомобили с двигатели с вътрешно горене, както и за  електрически и хибридни задвижвания. Гумата ще бъде налична до септември тази година в 94 размера.

Новата гума UltraGrip Performance 3 е проектирана така, че да използва  технологията за защита от сняг и да осигури повишена плътност и добро сцепление на ламелите чрез множество ръбове за захващане.

Технологията Wet Braking+ с оптимизиран кръгъл отпечатък спомага за подобряване на разпръскването на водата. Технологията работи, като изтласква водата отстрани на гумата, а не отпред, намалявайки шансовете за възникване на аквапланинг. Производителят на гуми също е добавил 3D ламели в областта на раменете, за да увеличи твърдостта и представянето на сухи пътища.

Протектора на гумата e произведен от устойчива на износване смес и е проектиран така, че да намалява вътрешния шум.

Технологията SoundComfort на Goodyear е планирана да бъде добавена към гамата в бъдеще за допълнително намаляване на нивата на шума.

Източник: Goodyear Tire

Споделете в:
Още новини
img 2.06.2023 Нов Continental AllSeasonContact 2 - безопасност и баланс на най-високо ниво

Continental представи всесезонния AllSeasonContact 2.

img 26.05.2023 Предимства и недостатъци на всесезонните гуми

Всесезонните гуми осигуряват отлично сцепление както на сух, така и на мокър път.

img 19.05.2023 Goodyear разкрива подробности за UltraGrip Performance 3

Goodyear подготвя нова зимна гума - UltraGrip Performance 3.

img 12.05.2023 Екип на Giti Tire от WS Racing и Sparco® е готов за 24-часовото състезание за издръжливост на Нюрбургринг

Екипът „Само за момичета“ на Giti Tire Motorsport от WS Racing ще участва в  51-вото състезание за издръжливост ADAC TotalEnergies.