Меню
0
Новини

GT RADIAL СА ИЗБРАНИ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ШАМПИОНСКАТА ХОКЕЙНА ЛИГА

Състезанието ще се проведе между август 2021 - март 2022 и ще включва 32 отбора от 13 национални лиги, ще се изиграят общо 125 мача за период от 13 дни. Всички печатни медии, телевизия, радио и цифровите канали на CHL ще докладват в дните на мача и ще дадат на марката огромно присъствие в медиите.

Благодарение на тригодишното споразумение GT Radial се възползва от широкото присъствие на марката чрез традиционни и цифрови опции за активиране през всички кръгове на състезанието. Това включва реклама на всички игри, логото на официалните медийни фонове, на уебсайта на CHL и на билетите.

GT Radial също ще се възползва от бързо нарастващото присъствие на CHL онлайн и социалните медии, за да засили присъствието си в Европа. В допълнение, GT Radial ще извършва активиране на фенове на място и по този начин - ако е възможно - ще създава уникални преживявания, които парите не могат да купят.

Мартин Бауман, главен изпълнителен директор на Шампионската хокейна лига, добави: „Горди сме, че GT Radial идва на борда като новия официален партньор на Шампионската хокейна лига. Вярваме, че това е перфектно съвпадение, тъй като GT Radial е един от лидерите на пазара в своята област. Той е известен и с това, че прави иновативни продукти с най-високо качество и по този начин споделя характеристиките, които CHL носи в европейския хокей на лед.

 И двете марки поддържат много високо качество, прецизност и скорост, което подчертава синергията между тях и проправя пътя за по-нататъшно сътрудничество. Ние виждаме GT Radial като много активен и всеотдаен партньор и очакваме тясно, много ползотворно и взаимноизгодно партньорство и  се стремим да бъдем лидери в Европа. "

 

Източник: gtradial.eu

Споделете в:
Още новини
img 18.06.2021 Обслужване на автоклиматика през лятото
Зареждането на автоклиматиците е от голямо значение не само за автомобила, но и за пътниците в превозното средство.
img 4.06.2021 GT RADIAL СА ИЗБРАНИ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ШАМПИОНСКАТА ХОКЕЙНА ЛИГА

Компанията GT Radial е обявена за официален партньор на Шампионската лига по хокей (CHL). Използвайки топ турнира по хокей на лед компанията ще направи портфолиото си от зимни гуми известно на целия континент.

img 26.05.2021 Етикиране на гумите в ЕС 2021

На 1 май 2021г. в Европа беше въведена нова система за маркиране на гуми, която ще предостави на потребителите по-пълна информация за свойствата на конкретните модели.

img 21.05.2021 АВТОЦЕНТРОВЕ РАДИАЛ ПОДКРЕПИХА ЕЖЕГОДНОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СБА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ШОФЬОР“

Варна беше домакин на две от най-големите автомобилни събития за годината – 51-вото издание на Международно рали България и 4-тото издание на Най-добър млад шофьор на България между 12-ти и 15-ти май.