Меню
0
Новини

GT RADIAL СПОНСОРИРА БЕНДЖАМИН БУЛБЕС В УЧАСТИЕТО МУ НА ФРЕНСКИЯ ДРИФТ ШАМПИОНАТ

Спонсорираният състезател на GT Radial, който е спечелил състезанието седем пъти, включително четири поредни победи от 2017 г-2020 г., инвестира в ново  BMW 1 серия e82 със скоростна кутия Sadev и управляем двигател Link, който произвежда 1200 CV/BHP .

Новият модел BMW тежи 250 кг, като моделът е по-лек от предишният BMW M3 E93M, който използваше същият модел гуми.

Първите два кръга от френския дрифтинг сезон се проведоха в рамките на един уикенд на пистата Croix-En-Ternois пред рекордни тълпи в дъждовни,  тежки условия, като Бенджамин завърши 10-и от общо 60 пилоти. Предвидени са още четири кръга в друг сезон, съкратен поради пандемията.

Преди състезанието Булбес каза: „Дрифт сезоните с нова кола винаги са предизвикателство, тъй като трябва да се намери перфектната настройка, за да има добро класиране в шампионата.

Въпреки големия брой промени в сравнение с предишната ми кола, изпитанията бяха наистина успешни. Веднага усетих подобренията, въпреки нетрадиционният ми стил на каране.

Свършихме чудесна работа с настройките на шасито и окачването с нашия нов партньор Jacob Sport и това ще бъде основен актив за колата и начина, по който работим. GT Radial Champiro SX2 продължава да бъде моята гума, тъй като ми дава голяма сигурност. "

GT Radial Champiro SX2 е лятна гума разработена за водачи, които искат по -добро ниво на сцепление и стабилно управление в сухи и дъждовни условия.

Източник: www.giti-tire.eu

Споделете в:
Още новини
img 15.10.2021 КОГА ДА СМЕНИМ ЛЕТНИТЕ ГУМИ СЪС ЗИМНИ?

Как сами да преценим дали е време за смяна на летните гуми със зимни и да не го оставяме, както обикновено, за последния момент?

img 8.10.2021 150 годишнина от създаването на Continental

По случай 150 годишнината на един от световните лидери в производството на гуми Continental, брандът подарява Аудио слушалки JBL T560 BT, JBL GO 2 Портативна колонка или JBL Bar 2.1 Deep Bass Soundbar при закупуването на 4 бр. нови зимни гуми, в зависимост от размера.

img 24.09.2021 GT RADIAL СПОНСОРИРА БЕНДЖАМИН БУЛБЕС В УЧАСТИЕТО МУ НА ФРЕНСКИЯ ДРИФТ ШАМПИОНАТ

Бенджамин Булбес участва в шампионата на френския Elite Drift FFSA с чисто нов автомобил и гуми GT Radial Champiro SX2.

img 10.09.2021 НОВАТА GITI WINTER W2 ЗА ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ПРИ ВСЯКАКВИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

В сравнение със своя предшественик GitiWinter W1, новата гума показа 30% по-добра устойчивост на аквапланинг, 14% по-добро спиране на мокро, 10% по-добра управляемост на сухо и 8% по-добро спиране на сухо.