Меню
0
Новини

Какво показва калкулаторът за гуми ?

Всички водещи платформи за търговия на гуми разполагат с така наречения “калкулатор за гуми”, полезен инструмент, който улеснява селектирането на гуми. С него много лесно и бързо можете да се ориентирате в избора си  за гуми, знаейки съответните размери.

При по-големи различия в параметрите, Ви съветваме да се обръщате към нашите консултанти, на посочените контакти в сайта ни radial.bg.

Калкулаторът за гуми, който създадохме в radial.bg, разполага с две функции за търсене: търсене по размер и търсене по автомобил.

 

По подразбиране сме заложили един от най-масовите размери гуми 205/55R16, който много лесно може да промените, но след избор на желаната гума обърнете внимание на скоростния и товарния индекс. Те трябва да бъдат съобразени с вашето превозно средство.

При промяна размера на зимните гуми се съобразете с тяхната височина, тъй като тежките зимни условия изискват допълнително място за поставяне на вериги за сняг.

Обръщаме Ви внимание на калкулатора ни за съвместимост, с който може да определите максимално допустимите разлики между старите и новите гуми.

 

Не се колебайте да използвате калкулатора за гуми на radial.bg и да направите правилния избор за вашето превозно средство!

Споделете в:
Още новини
img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .

img 29.01.2024 Goodyear представя новата всесезонна гума за електромобили- ElectricDrive 2

Goodyear Tire & Rubber представи нов модел всесезонни гуми Goodyear ElectricDrive 2.