Меню
0
Новини

Накратко за компанията Giti Tire

Giti Tire e международна компания за гуми, базирана в Сингапур, предлагаща разнообразен избор от качествени продукти. Компанията налага своя бранд в над 130 страни в цял свят, което я прави и един от водещите дистрибутори на гуми.  Giti Tire предлага брандовете Giti, GT Radial, Primewell и Runway.

Целите, които компанията си поставя е да бъде в крак с нуждите на автомобилната индустрия с цел предоставяне на отлични продукти и услуги.

Гумите Giti

Компанията предлага разнообразни видове гуми, подходящи за леки автомобили, джипове, 4x4, микробуси, камиони, автобуси, моторни спортове, както и специализирани машини.

Гумите GITI са изработени от висококачествени материали, гарантиращи добра система за контрол и стабилност на пътя, независимо от климатичните условия.

Добрата устойчивост на гумата са гарантирани от системата за контрол на качество, която компанията използва. Компанията въвежда система за контрол на качеството на всички свои гуми, като по този начин гарантира, че качеството на използваните материали отговаря на необходимите спецификации и наложените от индустрията стандарти.

GITI подлага своите гуми на задълбочен процес на инспекция преди да бъдат подготвени за доставка, което допълнително гарантира тяхното качество.  Производителят поставя уникален баркод на страничната страна на гумата, който позволява да бъде проследен целият процес на изработка и служи като допълнителен механизъм за налагане на качество.

Система за контрол на качеството на Giti Tire

Компанията е въвела цялостна система за контрол на качеството на производство на гуми. Строгите мерки гарантират, че качеството на суровината отговаря на необходимите спецификации за защита и контрол. За целта се правят проверки на всеки етап от производствения процес.

Гумите преминават през редица тестове, преди да достигнат до пазара. Част от тях са:

  • Стабилност на гумите при висока скорост;
  • Тестване върху суха настилка;
  • Тестване върху мокра настилка;
  • Тестване върху снежна настилка;
  • Специализирани тестове върху мокра настилка за гуми, предназначени за камиони;
  • Специализирани офроуд тестове за 4x4 гуми и др.

Част от усилията за подобряването на стандартите за качество и безопасност при производството на автомобилни гуми е и специалният баркод, разположен върху страничната стена на гумата. Неговата цел е лесното обратно проследяване на суровините, използвани за направата на крайния продукт.

Защо Giti

GITI предлага разнообразен каталог от гуми, подходящ за различните видове превозни и товарни средства. Качеството и поведението на гумите на пътя могат да бъдат оценени като много добри, докато цената е сравнително ниска.

Богдан Белчев 
Управител и консултант
 

Можете да разгледате нашите оферти за гуми на марката GITI на място във всички Автоцентрове Радиал, както и онлайн на нашия сайт: https://radial.bg/catalogsearch/result/?q=giti

Споделете в: