Меню
0
Новини

Насладете се на удоволствието от шофирането на Вашия еликтрически автомобил с новата лятна гума Michelin e.Primacy

Отбелязва се, че съпротивлението при задвижване на Michelin e.Primacy е с 27% по-ниско от това на подобни премиум летни гуми на водещите световни марки. На всеки 100 км. комплектът Michelin e.Primacy намалява разхода на гориво с 0,21 литра, което след 35 000 км. намалява разхода до 80 евро. Гумата се отличава с U-образен канал за отвеждане на водата.

Гумата се отличава с иновативен дизайн, както и технология Energy AirShield,  водеща до намаляване загубата на енергията, а страничните стени CoolRunning абсорбират по-малко енергия, когато се деформират.

Благодарение на технологията Max Touch се осигурява максимален контакт на гумата с пътя, като равномерно се разпределят силите на ускоряване, спиране и завиване. Това води до удължаване на живота и издръжливостта на протектора.

  

Източник: Michelin

Споделете в:
Още новини
img 2.04.2021 Насладете се на удоволствието от шофирането на Вашия еликтрически автомобил с новата лятна гума Michelin e.Primacy

Като основни ключови характеристики на новата гума, френските производители определят високото сцепление на сухи и мокри пътни настилки, както и издръжливост и изключително ниско съпротивление при търкаляне.  

img 26.03.2021 Giti Tire стартира последното прераждане на най-популярната европейска гума в историята на производителя - GT Radial FE2

GT Radial FE2 е предназначена за компактни и семейни леки автомобили и SUV.  Първоначално гумата ще се предлага в 17 размера от 15-18 ", с индекси на скоростта T, H, V, W и Y, ширина на профилите от 185-235 и височина от 50-65. Планирани са още 25 допълнителни размера на GT Radial FE2 през 2021 г.

img 10.03.2021 GITI ПУСКА НОВА ЛЯТНА ГУМА GT RADIAL SPORTACTIVE 2 С 10-15 % ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОКРА НАСТИЛКА

Giti Tire пусна новата си европейска  UHP гума за масовия пазар- GT Radial SportActive 2.             Второто поколение SportActive идва с редица подобрения, особено при мокри условия.

img 5.03.2021 Toyo Tyres представя новата лятна гума Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort е следващото поколение на модела Toyo Proxes CF2. Според производителя основните предимства на гумата са нейната повишена стабилност, безопасна работа и отлично спиране. Тези характеристики се дължат на подобрения дизайн на гумата.