Меню
0
Новини

Най-добрата система за помпане на гуми за офроуд - BFGoodrich ActivAir

BFGoodrich ActiveAir е напълно интегрирана, безкабелна, електронно контролирана система за помпане на джипови гуми.

Едно от най-значимите предимства на системата ActivAir е нейната способност да помпа и изпуска гумите по време на шофиране. Отминаха дните на спиране, слизане от автомобила и ръчно регулиране на налягането в гумите, за да се адаптират към различни терени. С ActivAir шофьорите могат безпроблемно да преминават между различни повърхности, като камъни, пясък и кал, без да губят инерция и да губят време. Напомпването от ниско налягане до нормално налягане може да се извърши само за 3 минути.

ActivAir позволява на шофьорите да контролират независимо налягането на всяка гума, осигурявайки максимална гъвкавост и персонализиране. Системата също така включва опция за запазване на предварително зададени настройки за различни условия на шофиране. С просто натискане на бутон потребителите могат да превключват между предварително зададени режими, като гарантират, че автомобилът им винаги е оптимизиран за текущия терен.

Комплектът ActivAir включва всичко необходимо за безпроблемен и лесен монтаж: оси, колела, линии и компресор. Този всеобхватен пакет позволява на офроудърите да настроят автомобила си с революционната система за помпане на гуми, без да е необходимо да търсят и купуват отделно допълнителни компоненти.

BFGoodrich създава системата ActivAir с идея за екстремно движение извън пътя. Тази система е вече доказана в едни от най-тежките условия, като рали Дакар. Компонентите на ActivAir са създадени да издържат и работят при интензивен натиск, осигурявайки на офроудърите увереността и спокойствието, от които се нуждаят, за да завладеят всякакъв терен.

Споделете в:
Още новини
img 1.12.2023 Kleber представя Transalp 2+

В асортимента на марката Kleber се появи нова зимна лекотоварна гума. 

img 29.11.2023 Maserati GT избра Pirelli P Zero

Pirelli разработи три специални версии на линията  P Zero.

img 10.11.2023 Auto Bild присъдиха етикета „Зелена гума“ на всесезонните Nexen N'Blue 4Season 2

Nexen Tire обяви, че модела N'Blue 4Season 2 е получил екологичния етикет "Grüner Reifen" .