Меню
0
Новини

Нова гума за електромобили - Open Country A/T III EV на Toyo ще бъде представена през февруари

Toyo Tyres представи нова гума за всякакви терени- Open Country A/T III EV предназначена за електрически пикапи, кросоувъри и SUV. Гумата отговаря на уникалните изисквания на електрическите превозни средства, характерни с  мигновен въртящ момент и бързо ускорение.

Новата EV версия на Toyo Open Country A/T III осигурява изключителна стабилност, уверено управление и комфорт. Open Country A/T III EV отговаря на изискванията за сцепление при обилен снеговалеж и също така е сертифицирана по TPMSF за уверено шофиране при всякакви метеорологични условия.

Ключовите технологични характеристики на гумата включват иновативни аеродинамични елементи като страничната стена AeroWing и заострените раменни блокове. Оптимизираната шарка на протектора и подобрената каучукова смес осигуряват намалено съпротивление при триене, повишена устойчивост на износване и дълъг живот на протектора.

Новата EV гума ще се предлага в широка гама от уникални размери. Първият размер LT275/60R20, предназначен за Ford F-150 Lightning ще бъде наличен през февруари 2024 г. Същата година ще бъдат представени и други размери, предназначени за най-популярните електрически пикапи и SUV , като Rivian R1T/R1S и GMC Hummer EV, както и обявените Tesla Cybertruck и Chevrolet/GMC EV.  Toyo Tyres ще продължи да увеличава гамата си от размери, тъй като сегментът расте и в бъдеще ще се предлагат нови модели електрически превозни средства.

 Източник: Toyo Tyres

Споделете в:
Още новини
img 1.12.2023 Kleber представя Transalp 2+

В асортимента на марката Kleber се появи нова зимна лекотоварна гума. 

img 29.11.2023 Maserati GT избра Pirelli P Zero

Pirelli разработи три специални версии на линията  P Zero.

img 10.11.2023 Auto Bild присъдиха етикета „Зелена гума“ на всесезонните Nexen N'Blue 4Season 2

Nexen Tire обяви, че модела N'Blue 4Season 2 е получил екологичния етикет "Grüner Reifen" .