Меню
0
Новини

Новите всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV навлизат на европейския пазар

Michelin обявява началото на продажбите на новите си всесезонни гуми Michelin CrossClimate 2 SUV на европейския пазар. Комбинирайки много иновативни технологии, новият продукт работи ефективно при различни метеорологични условия, независимо от сезона, издържа на значителни температурни промени и се справя с неочаквани снеговалежи, което се потвърждава от маркировката 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake).

Използването на иновативна технология Michelin EverGrip в новия модел помага за оптимизиране на спирането на сухи, мокри или заснежени пътища. В сравнение с конкурентите, гумите Michelin CrossClimate 2 SUV имат средно с 5 метра по-къс спирачен път на заснежени пътища и с 2 метра по-къс на мокри пътища. Според производителя сцеплението на новите гуми на сняг се е увеличило с почти 20 процента.

Благодарение на технологията MaxTouch Construction, гумата Michelin CrossClimate 2 ви позволява да шофирате средно с 5000 километра повече спрямо конкурентите от премиум класа, като същевременно поддържате високо ниво на безопасност, дори при границата на износване на протектора и независимо от метеорологичните условия. Така, благодарение на удължения живот на гумите, шофьорите могат да контролират своя бюджет. По-малкото гуми за смяна също означава по-малко използвани материали и по-малко отпадъци, което е добре за околната среда.

От 1 май гумите Michelin CrossClimate 2 SUV ще се предлагат на европейския пазар в 40 размера от 17” до 20”.

Споделете в:
Още новини
img 23.04.2024 Nexen взима награда за дизайн Red Dot 2024 за гумата N'Fera Sport S

Nexen Tire спечели престижната награда Red Dot Design Award 2024г.

img 28.03.2024 Citroen избра Goodyear за своя електрически e-C3

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са избрани от Citroen като оригинално оборудване за новия електрически автомобил e-C3. 

img 12.03.2024 Специална оферта от Автоцентър Радиал-обект Ботевградско шосе

35% отстъпка от Базовата цена на марките TOYO, TIGAR, GITI и  GT RADIAL

img 16.02.2024 Международна награда за дизайн 2023 за Continental UltraContact NXT

Журито на Международните награди за дизайн (IDA) присъди златна награда на Continental UltraContact NXT .