Меню
0
Новини

Тежките гуми Nokian получиха символ Key Flag

Тежкотоварни гуми, джанти и материали за регенериране, произведени от финландския производител на гуми Nokian Tyres, бяха наградени със символа Key Flag от Асоциацията за финландска работа. Символът се присъжда на продукти, произведени във Финландия. Марката Design from Finland показва, че продуктите са проектирани във Финландия – и компанията очевидно е инвестирала във финландски дизайн.

Символът удостоверява факта, че всяка тежка гума, джанта и материал за регенериране от Nokian Heavy Tyres е проектирана и произведена във Финландия – където са корените на компанията. Единствено гумите за камиони и автобуси се произвеждат в страни от ЕС.

Ключовият флаг се използва от 1965 г. и носи със себе си впечатляваща репутация. Потребителите свързват символа Key Flag с положителен образ на  качество и безопасност. Компаниите, които са получили символа Key Flag, заявяват, че символът подпомага продажбите на техните продукти и услуги.

Nokian Heavy Tyres уточняват, че когато става въпрос за продукти като  гуми и джанти за тежки машини се избират материали въз основа на тяхната устойчивост и безопасност. Така се гарантира високо качество на продуктите и тяхната устойчивост.

Споделете в:
Още новини
img 24.03.2023 Международни награди за технологии и иновации за гуми

Тазгодишните международни награди за технологии за гуми бяха връчени на 21 март 2023 г. 

img 17.03.2023 GT Radial пуска нови A/T гуми

GT Radial представи в Джакарта (Индонезия) нови гуми за офроуд.

img 10.03.2023 Goodyear представи нова лятна гума- EfficientGrip Compact 2

Новият модел EfficientGrip Compact 2 разширява гамата EfficientGrip.

img 2.03.2023 Continental пуска нова всесезонна гума CrossContact H/T за SUV

Новият CrossContact H/T е произведен за джанти с диаметър между 15“ и 21“ и скоростен индекс до 270 км/ч.