Меню
0
Новини

Тежките гуми Nokian получиха символ Key Flag

Тежкотоварни гуми, джанти и материали за регенериране, произведени от финландския производител на гуми Nokian Tyres, бяха наградени със символа Key Flag от Асоциацията за финландска работа. Символът се присъжда на продукти, произведени във Финландия. Марката Design from Finland показва, че продуктите са проектирани във Финландия – и компанията очевидно е инвестирала във финландски дизайн.

Символът удостоверява факта, че всяка тежка гума, джанта и материал за регенериране от Nokian Heavy Tyres е проектирана и произведена във Финландия – където са корените на компанията. Единствено гумите за камиони и автобуси се произвеждат в страни от ЕС.

Ключовият флаг се използва от 1965 г. и носи със себе си впечатляваща репутация. Потребителите свързват символа Key Flag с положителен образ на  качество и безопасност. Компаниите, които са получили символа Key Flag, заявяват, че символът подпомага продажбите на техните продукти и услуги.

Nokian Heavy Tyres уточняват, че когато става въпрос за продукти като  гуми и джанти за тежки машини се избират материали въз основа на тяхната устойчивост и безопасност. Така се гарантира високо качество на продуктите и тяхната устойчивост.

Споделете в:
Още новини
img 27.01.2023 Yokohama подготви нова гума за кемпери

Yokohama Rubber обяви пускането на пазара на BluEarth-Camper.

img 20.01.2023 Тежките гуми Nokian получиха символ Key Flag

Символът се присъжда на продукти, произведени във Финландия.

img 13.01.2023 Goodyear разработва гуми от 70% екологичен материал

Goodyear ще произвежда 100% гуми от екологични материали до 2030 г.

img 6.01.2023 Как да избегнете неравномерното износване на гумите и да излезете от снежна преспа

Необходимо е да се контролира нивото на налягане във всички гуми поне веднъж месечно, независимо от сезона. Това обаче е особено важно през зимата.