Меню
0
Новини

Toyo - официален спонсор на Европейското първенство по колоездене

След обявяването на участието на Toyo Tires в Световното първенство по колоездене, японският производител на гуми стана официален партньор на UEC Европейския шампионат по колоездене, който ще се проведе на 6-7 ноември 2021 г. в Холандия.

Европейският шампионат по колоездене ще се излъчва на живо от NOS, Sporza, Eurosport и много други чуждестранни медии, което гарантира на Toyo Tires мащабно представяне. Камерите, наблюдаващи представянето на състезателите ще видят и транспарантите, табелите и надуваеми конструкции на марката Toyo Tyres, които ще се превърнат в своеобразна декорация за шампионата.

 Инвестицията в нов европейски център за научноизследователска и развойна дейност в Дюселдорф и стартирането на нови производствени мощности в Сърбия показват нарастващата амбиция на Toyo Tyres на европейския пазар. В тези предизвикателни времена, бизнес дейностите на Toyo Tires са фокусирани върху спорта от най-високо ниво, за да представят марката на нова аудитория.

Източник: Toyo Tires

 

Споделете в:
Още новини
img 3.12.2021 В Лас Вегас бяха представени новитe всесезонни гуми Toyo Celsius Sport

В рамките на автомобилното изложение SEMA 2021, което бе проведено в Лас Вегас,  Toyo Tire USA представи най-новата версия на своята всесезонна шосейна гума Celsius.

img 26.11.2021 Кой е изобретил въздушната възглавница ?

Знаете ли, че въздушната възглавница е българско изобретение?

img 12.11.2021 Най-мощният сериен модел Mercedes-AMG ще получи оригинални гуми Continental

Високоскоростните 20-цолови гуми Continental SportContact 6 са хомологирани за оригинално оборудване на новият Mercedes-AMG GT 63 S E Performance.

img 5.11.2021 Знаете ли, че автоматичната скоростна кутия също е българско откритие?

Скоростната кутия е създадена  от Pyмeн Aнтoнoв, бългapcĸи изoбpeтaтeл в oблacттa нa aвтoмoбилocтpoeнeтo.