Меню
0
Новини

Toyo разширява гамата с размери на линията Open Country

Японската компания Toyo Tire продължава да разширява гамата от гуми  Open Country. Линията е предназначена за  кросоувъри и SUV автомобили.   Новият модел Toyo Open Country A/T EX е предназначен за офроуд и се  произвежда в размер 205/65R16 95H.  За груби терени ще бъде произведен модела Open Country R/T (rugger-terrain) в размер 165/60R15 77Q,  Страничните стени на двете гуми ще бъдат украсени с бели релефни надписи, изобразяващи логото на марката и името на модела и подчертаващи офроуд дизайна.

Компанията Toyo Tire е първата, която въведе отделна категория гуми- Rugged Terrain. Тази категория гуми е  кръстоска между гуми за кал и гуми за всякакви терени, и през 2016 г. спечели наградата за добър дизайн и уникална концепция на продуктовата линия.

Споделете в:
Още новини
img 30.09.2022 Goodyear с впечатляващи резултати на своя всесезонен модел в сравнителния тест на Gute Fahrt

Goodyear обяви успешното представяне на своя модел всесезонни гуми Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 в сравнителния тест на Gute Fahrt. 

img 23.09.2022 Giti Tire разширява европейското си портфолио с нови всесезонни гуми за SUV

Всесезонната  гума Giti All Season AS1, чийто дебют бе през 2018г. в Кьолн вече се предлага във версия за кросоувъри и SUV. 

img 16.09.2022 Участие в Giti Driving Event в Портиман, Португалия (7-9 септември 2022 г.)

На осми септември тази години се проведе поредният Driving Event на международния концерн на марките за автомобилни гуми Giti и GT Radial, на които Автоцентрове Радиал е официален представител и дистрибутор. 

img 9.09.2022 Toyo разширява гамата с размери на линията Open Country

Японската компания Toyo Tire продължава да разширява гамата от гуми  Open Country.