Меню
0
Новини

Toyo Tyres представя новата лятна гума Proxes Comfort

Изцяло преработеният асиметричен модел на протектора на Proxes Comfort включва широки канали, които значително подобряват поведението и безопасността на гумата на мокри и сухи пътища. Ребрата на външния ръб на протектора осигуряват отлична стабилност при завиване, а високата честота на нарезите от вътрешната страна на протектора подобрява сцеплението на мокри пътища.

Моделът на протектора Proxes Comfort  намалява  деформацията на каналите и подобрява стабилността на гумите при високи скорости. Така се подържа стабилно ниво на поведение и прецизна реакция на кормилното управление. Също така Proxes Comfort има намалено съпротивление при търкаляне, като по този начин намалява разхода на гориво на автомобила.

 Гумите Proxes Comfort се предлагат в размери от R14 до R20 и са подходящи за компактни автомобили, малки седани и джипове. Новата гума ще бъде налична през пролетта на 2021 година.

Източник: Toyo Tire

Споделете в:
Още новини
img 2.04.2021 Насладете се на удоволствието от шофирането на Вашия еликтрически автомобил с новата лятна гума Michelin e.Primacy

Като основни ключови характеристики на новата гума, френските производители определят високото сцепление на сухи и мокри пътни настилки, както и издръжливост и изключително ниско съпротивление при търкаляне.  

img 26.03.2021 Giti Tire стартира последното прераждане на най-популярната европейска гума в историята на производителя - GT Radial FE2

GT Radial FE2 е предназначена за компактни и семейни леки автомобили и SUV.  Първоначално гумата ще се предлага в 17 размера от 15-18 ", с индекси на скоростта T, H, V, W и Y, ширина на профилите от 185-235 и височина от 50-65. Планирани са още 25 допълнителни размера на GT Radial FE2 през 2021 г.

img 10.03.2021 GITI ПУСКА НОВА ЛЯТНА ГУМА GT RADIAL SPORTACTIVE 2 С 10-15 % ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОКРА НАСТИЛКА

Giti Tire пусна новата си европейска  UHP гума за масовия пазар- GT Radial SportActive 2.             Второто поколение SportActive идва с редица подобрения, особено при мокри условия.

img 5.03.2021 Toyo Tyres представя новата лятна гума Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort е следващото поколение на модела Toyo Proxes CF2. Според производителя основните предимства на гумата са нейната повишена стабилност, безопасна работа и отлично спиране. Тези характеристики се дължат на подобрения дизайн на гумата.