Меню
0
Новини

Tyrexpo Asia се отлага за ноември 2021 г.

Oчаква се 13-то издание да представи над 200 изложители от гумената индустрия, като фокусът е да привлече най-добрите световни дистрибутори, мениджъри и търговци на едро в Сингапур. Организатори на събитието са  Tarsus Group, които ще продължат да инвестират, за да предоставят качествени услуги на своите участници. Главният изпълнителен директор на Tarsus Asia Нино Груетке заяви: „Азия е най-големият пазар на търсене и предлагане, като Югоизточна Азия е най-бързо растящият пазар на гуми в света. Този ход отразява ангажимента ни да инвестираме в изложението, както и нашия приоритет да привлечем купувачи, за да се срещнем с нашите изложители.

 TyreXpo Asia 2021 е задължително събитие за гумената индустрия в Азиатско-Тихоокеанския регион и извън него.

Споделете в:
Още новини
img 30.07.2021 На европейския пазар излизат новите зимни гуми Barum SnoVanis 3

Чешкият Barum, влизащ в групата  на бюджетните марки на компанията Continental, е подготвил нов модел зимна гума от икономична класа Barum SnoVanis 3. 

img 23.07.2021 TOYO TIRES- ЕКСКЛУЗИВЕН ПАРТНЬОР НА AIG WOMEN OPEN 2021 GOLF TOUR

За трета поредна година японският производител на гуми Toyo Tires ще бъде ексклузивен партньор на AIG Women Open, което ще се проведе тази година от 19 до 22 август в Carnoustie Golf Links в Шотландия.

img 25.06.2021 Tyrexpo Asia се отлага за ноември 2021 г.

Първоначално Tyrexpo Asia беше планирано за март 2021 г. в изложбения и конгресен център The Marina Bay Sands в Сингапур. 

img 18.06.2021 Обслужване на автоклиматика през лятото
Зареждането на автоклиматиците е от голямо значение не само за автомобила, но и за пътниците в превозното средство.