Меню
0
Новини

СТАНИ ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

 

Автоцентрове Радиал разполагат с над 25 годишна история на пазара на автомобилните гуми и услуги в България. Дългогодишният ни опит, професионалното обслужване и персонализираното отношение към клиента ни превърнаха във водеща компания, предоставяща комплексни автомобилни услуги и продукти за цялостна поддръжка на автомобила. Компанията е ексклузивен вносител на Toyo Tires и GT Radial за българския пазар.  

Ние държим на високото качество, доброто обслужване и индивидуалния подход към своите клиенти. С програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ се стремим да повишим качественото и стойностно предлагане на продуктите и услугите ни.

С програма „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ“ на Автоцентрове Радиал може да се възползвате ежегодно от екслузивни намаления и промоции на услуги на място в обектите ни.

КАК ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ ПРОГРАМА „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ“?:

        Поискай своята карта ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ на място в обектите на Автоцентрове Радиал тук

         Вземи своята пластика и сервизна книжка (комплимент) ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

         Възползвай се ежегодно от ексклузивни  промоции и намаления на стоки и услуги при нас

 

* Търговската отстъпка за гуми важи при представяне на електронната карта само на място в Автоцентрове Радиал и не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаления на цени.

* В случай, че лицето не носи своята карта ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ, може отново да се възползва от програмата като се идентифицира на място с документ за самоличност.

Споделете в:
Още новини
img 14.01.2022 Гумите Dunlop са избрани за оригинално окомплектоване на Subaru WRX S4

Компанията Sumitomo Rubber Industries обявяви, че гумите Dunlop SP Sport Maxx GT600A са избрани за заводското окомплектоване на най-новия модел седан Subaru WRX S4.

img 7.01.2022 БЪЛГАРИН Е ИЗОБРЕТИЛ РЕАКТИВНИТЕ ДВИГАТЕЛИТЕ НА ПЪРВАТА ЛУННА РАКЕТА

Заслуга за кацането на американците на Луната има и един българин- карловецът  Иван / Джон/ Ночев. Смята се, че той е изобретил лунния  модул „Орел“.

img 23.12.2021 Goodyear пуска на пазара нов модел в семейството на Eagle F1

Goodyear обяви пускането на пазара на новата гума Eagle F1 Asymmetric 6

img 10.12.2021 Защо в Япония светофарите са със син, вместо зелен цвят?

Това се случва, когато имате една дума за два цвята.От ранна детска възраст ни учат, че червеният цвят на светофара означава спиране, зеленият - тръгване. Достатъчно просто. Но какво се случва, когато живеете в култура, където зеленото също означава синьо?